onsdag 28 september 2011

Jag är inte rädd, jag kan flyga

Det är mycket som rör sig i mitt stora huvud. Javisst, känslor och prylar som virvlar runt likt en tornado. Inga konstigheter. Tänk er: kartonger, farväl, återseenden, damm, saknad, längtan, tårar, skratt, svarta sopsäckar. Fler kartonger. Ännu mer damm. Och kärlek. Så mycket kärlek att det svämmar över löjligt mycket, skaffa er varsin flytväst gott folk! 


Förändring. Förbättring. Jag är beredd. Här kommer jag! Här kommer JAG! 


Jag må se ut som en rädd picassomålning men det är jag inte! Jag är förväntansfull. Jag blickar in i min framtid. När det jag har drömt om i hela mitt liv finns framför nosen, 
känner jag respekt, tacksamhet och lycka.

Jag är inte rädd, jag kan flyga! (Fast jag ogillar höjder) (Och ogillar att flyga) (Men vafan) (Det finns inget som hindrar mig)


Jag älskar dig, Carl Magnus Bengtsson!
1 kommentar:

  1. Helena, jag är beredd! Jag har längtat sedan den dagen jag föddes, efter dig. Du är HON med versaler, kvinnan jag vill leva resten av mitt liv med.

    Jag älskar dig, Helena Juanita Margareta Gudrunsdotter Gartoft! Igår, idag och för alltid. <3

    SvaraRadera