fredag 30 september 2011

Ledorden är slutet och början.

Så där ja.


Nu är sista september här. Och inte nog med det, jag passade på att ha min sista arbetsdag idag. 


Jag har jobbat som ledsagare i ca 5 år. Ett drömjobb för mig. Den ena dagen är aldrig den andra lik. Jag har träffat många fantastiska människor och fått vänner för livet. Jag har lärt mig mycket och blivit inspirerad. Mitt yrke har har fört mig till platser jag annars inte hade hamnat, allt från Orminge söder om Stockholm till Masvingo i Zimbabwe. Jag har också haft turen att ha en bra chef som alltid har ställt upp. 


Så. Idag hade jag mitt sista ledsagaruppdrag. Jag är glad att det var med min favorit. Vi möttes som vanligt vid SRF i Enskede, vägning av ledarhundar (och av mig själv...), ärenden i den syndiga staden bl.a besök i Kryddboden på Wallingatan och sen lunch.Jag sitter i gropen i min limegröna soffa och minns. Tänker tillbaka och blickar framåt. Jag är så nöjd. Jag firar med en halv flaska chilenskt rosa bubbel. Firar det som har varit. Välkomnar det som kommer. 

Hade visst redan packat ner champagneglasen...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar