lördag 15 oktober 2011

Lördagspyssel

Även denna natt vaknade vi till av den starkt lysande månen. "Du är så vacker i månskenet" sa Magnus lågt och höll om mig. Det är det finaste någon har sagt till mig. Jag vill aldrig glömma vad jag kände i just den stunden. Det minnet ska jag ta fram vid behov. 


Vi somnade snabbt om. Någon timme senare vaknade jag för den ca 138:e gången den här natten, då pojkvännen är förkyld och snarkar som om det inte fanns någon morgondag. Försiktigt bad jag honom att lägga sig på sidan varpå han svarade: "jag gör vaad sooomm heeelst för dig ääälskliiing, jag vill bara att du ska vara lyyycklig!" Ehh... tack, men var det så mycket begärt? Att vända på sig? Det här när Magnus mumlar i sömnen. Hur kul som helst! Jag skulle kunna ha en blogg med bara citat från hans nattliga monolog. Ska fundera vidare på det. Måste ha penna och papper till hands under natten.


Några timmar senare vaknar vi till detta: -1,2°C. Javisst.  
Efter frukosten la sig sambon för att vila en smula. Han vaknade 4 timmar senare till ett uppdaterat hem. Under tiden som somliga kurerade sig under täcket så gick jag loss på de ouppackade kartongerna som fanns kvar. Lyckades dock inte tömma alla pga 0 st vinds- och eller källarförråd. Men jag har gjort ett tamt försök att gömma dem under turkosa och lila gardiner. Det sista som överger mig är fantasin. Och lite tyg.

Så här blev alkoven nu. Ni får två "före"-bilder och en "efter".


Här kommer en vinkel som jag glömde fotodokumentera under min förra lägenhetsfotosession. Men det var ett kaos under ett hölje av tyg då. Nu är kaoset endast längst ut till höger.Även köket fick sig en smärre förändring.Men det roligast av allt! Kolla vad jag hittade bland allt krafs. Mitt snoopyspel från 80-talet! Nintendo Game&Watch! Jag menar bara LOVELY!Mössen är tillbaka under golvet efter ett dygns bortavaro. Jag har en känsla av de är ute efter mig personligen eftersom det är alltid under MIG. Mangus säger att jag inbillar mig. Men jag vet bättre.

Farligt att bo i eslövstrakten. Tacka vet jag Stockholm, där är det lugnt och tryggt. http://www.sydsvenskan.se/sverige/article1561416/Man-skjuten-i-Eslov.html

Nu gott folk blir det Hitchcock som visas i kväll på hemmabion (NB! att vi bor i en ombyggd biograf, närmare bestämt i maskinrummet.)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar