lördag 29 oktober 2011

Trollenäs

Inte bara nynnade mannen i sömnen i natt, utan nu sjöng han för fulla muggar!  "Danger, danger" hörde jag klart och tydligt och såg en rockstar med ett brett leende över sig när jag kikade på honom med ett trött öga.Tror att det var en upptempolåt. Fast nu när jag tänker efter - kan det ha varit en varning? ..."danger, danger..."? Det här att jag tenderar att se allt i symboler...


Förresten, vet ni? Jag har fått nyckeln till Eslöv. Stort. 


Har hört att Sean Connery har fått en nyckel till
Edinburgh, men jag menar: ESLÖV!
Kom igen liksom.


Jag har lyckats med konststycket att riva mig i själv i näsan så att blodvite uppstod. Det är ett olämpligt beteende kan jag meddela. Var tvungen att sätta in en papperstuss uti vänster borre. Det är varken snyggt eller sexigt. Ser bara dumt ut.


AJ!


När kaffet var urdrucket, frukostsnittarna uppätna och näsan något sådär helad föreslog Magnus att vi skulle ta en tur till ett av traktens miljarder slott och herresäten. Vi bestämde oss för Trollenäs efter att ha googlat på slottet och konstaterat att trädgården var öppen för allmänheten. Det var grått, kallt och dimmigt, men det gjorde inget tyckte jag. Det blev effektfullt.


Det gick inte att avgöra om någon var hemma.
Vi var rejält nerkylda när vi kom hem till denna underbart varma lägenhet vi kallar vårt palats. Jag berättade för min privatchaufför om vilken låt han sjöng i natt och det visar sig att låten var en kisslåt (och nej, jag refererar inte till någon som helst form av urin här utan jag hänvisar till den amerikanska musikgruppen - enl. Wikipedia hårdrocksgruppen - Kiss). Så jag tolkar det hellre som att M ville ha en kyss och inte att det var en varning. Eller så var han kanske bara kissnödig. Och varnade för att en ev. sängvätning skulle äga rum. Jag vet inte. Men jag uppskattar underhållningen.


Hur som helst så ser jag fram emot kvällens middag. En stor gryta med skånsk kalops tillverkad av en skånsk snygging som har fått stå över natten och gottat till sig (grytan med mat alltså, inte snyggingen). Doften är himmelsk. Ingen hittepåkalops här inte.


OK, färgerna är väl inte de mest smickrande,
men jag lovar, det är riktigt gott.
(Har provsmakat, sshhh...)Inga kommentarer:

Skicka en kommentar