torsdag 15 november 2012

Och så tar vi en sväng runt SD igen...

Under de senaste dagarna har det i all tänkbar media varit stort fokus på Sverigedemokraterna. Även jag har ägnat två blogginlägg uteslutande åt dem. Om du vill kan du läsa dem här och här

Jag har svårt att låta bli att skriva om dem även idag. Hoppas ni följer med en vända till.

Det kan tyckas tråkigt och tjatigt. Men det är alldeles för viktigt, jag kan inte sitta tyst. Jag struntar i om ni blir trötta på mig. Sverigedemokraterna får under inga omständigheter ignoreras i tron om att de antingen försvinner av sig själva likt Ny Demokrati i början på nittiotalet eller är harmlösa patrioter som bara vill ha en annorlunda invandringspolitik än den rådande. 

Jag såg just på nyheterna en kvinna som var chockad (?!) över att SD var så rasistiska och tänker därför inte rösta på dem i nästa val. Hur i hela friden har man missat vad Sverigedemokraterna står för? Låt er inte luras av fårakläderna.

Möjligtvis är det långsökt att jämföra det hela med hur det var i Tyskland när nazisterna kom till makten, men är vi oförsiktiga tror jag att det är inte helt otänkbart att något liknande kan hända igen. Det finns ett moln av fascism som hovrar över hela Europa. Jag antar att det beror på dålig ekonomi och svag ledning.

I början tyckte det tyska folket att Adolf Hitler var en löjeväckande figur och avfärdade honom som ofarlig. Sedan såg de honom som en frälsare. Och sedan vet vi alla hur det gick. Till slut hjälpte det inte ens att vara en arier. Lydde du inte order fick du ett nackskott. Räckte bara att du tittade åt fel håll så såg de till att du fick träffa din skapare tidigare än planerat.

(Arier förresten, kommer de inte ursprungligen från Iran och trakterna däromkring? Hur sågspånen tänkte vet jag inte.)

Finns det någon som är beredd på att leva i ett slutet land där det är tyrannerna som styr? Ska vi stå tysta och låta dem kalla oss för små horor och blattar i rädsla för att de återvänder med järnrör större än de knappt orkar bära? 

Jag älskar Sverige mer än vad Sverigedemokraterna påstår sig göra. För trots vad talesättet än säger så agar man inte den man älskar. 

Vad SD vill göra med vårt land är ren misshandel.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar