tisdag 9 juni 2015

Lort är gjort

Det var längesedan jag hörde något så renodlat korkat. Jamen så enastående dumt. Ni vet när man inte äger visshet om man ska skratta eller gråta och därför gör båda samtidigt?

Kristdemokraten Morgan Emgardsson ansåg att om man i Surahammar minsann ska få flagga med regnbågsflaggan under Pridefestivalen, ska man faktiskt även få hissa nazisternas hakkorsflagga.

När det eventuellt skulle vara lämpligt att flagga med fanan som symboliserar hat, krig, galenskap, genocid och massmord i största allmänhet, har jag ingen aning om. 

Jag ska inte lägga ner tid och energi på detta. Det har säkert blåst nog med vindar av diverse temperaturer omkring Emgardsson och hans hål-i-huvudet-uttalande idag, i både social- och gammelmedia. Dessutom är yttrandet i sig så omdömeslöst att det är svårt att bemöta det.

Så gott som dagligen blir jag påmind om hur enfaldiga människor kan vara men det här är i samma kaliber som den cyklande bajsmannen. För ni har väl hört talas om den cyklande bajsmannen? Det är en snubbe som cyklar omkring i Stockholm med omnejd och smetar ner folk med bajs. 

Ungefär som när folkvalda politiker bajsar ner folk med sina cirkusutsagor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar