torsdag 23 juli 2015

Beige sinnesstämning redo för färgprakt

Jag har varit oinspirerad de senaste dagarna. Uttråkad. Vilket är konstigt eftersom jag har mycket att se fram emot. Det är möjligt att det är min otålighet som spökar och gör mig passiv i stället för att skutta omkring som en dopad duracellkanin som vore mer väntat med tanke på delikatesserna som stundar i min omedelbara framtid.

Den här veckan har jag bara väntat på att dagarna ska gå men har nu beslutat att aktivt forma de få återstående dagar som innevarande vecka har till min belåtenhet. Jag ska ta mig i kragen. Rycka upp mig.

Även om jag för tillfället är slö i sinnet är jag vid gott mod. Det vilar inga ledsamheter här inte. Av mitt facebookflöde att döma är jag den enda som just nu inte klagar och ojar sig över vädret. Jag älskar att inte svettas. Lågtrycket matchas med ditot i mitt huvud.

Årets upplaga av Fruntimmersveckan kommer för min del inte gå till historien som den mest produktiva.

Ska bli skönt med en ny dag i morgon. Då blir det kanin. Batteridriven men minus anabola substanser. Och till middag ämnar jag äta något tillagat. Ikväll åt jag nämligen en skål glass. Det var inte den bästa idé jag haft känner jag nu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar