onsdag 23 september 2015

Tänka utanför boxen - sponsrad video

Jag är en vindrickare. Av de alkoholhaltiga dryckerna som finns skulle jag vilja påstå att jag är en utpräglad vindrickare. Vitt, rosé, rött - alla är välkomna hem till mig.

Det härligt kluckande ljudet från flaskan när jag häller upp en skvätt vin i ett vackert kristallglas känns både festligt och förväntansfullt.

Men jag ska erkänna att min vinkonsumtion mestadels kommer ur en plastpåse som gömmer sig i en stor fin pappersask. Bag-in-box, ni vet. Praktiskt på många sätt. Vet ni vad som är ännu mer praktiskt? Lindemans senaste femsidiga bag-in-box. Nu undrar ni förstås hur i hela friden en sådan låda kan se ut. Jag ska strax förklara. 

Ibland, eller för att inte säga ofta, upplever jag vissa svårigheter att få ut pipen ur boxen. Man får in max två fingrar i hålet man med viss möda och bruten tumnagel lyckats åstadkomma tack vare perforeringen på ena kortsidan och man famlar i mörkret på jakt efter den där plastgrejen. Jag har en väninna som tycker det hela känns så ekivokt att hon alltid ber mig att ta ut den. Plastpipen alltså.

Idag ramlade jag över en kort videosnutt på YouTube. På ett avskalat sätt där den nya bag-in-boxen hamnar i fokus och som för tankarna till en stundade trevlig samvaro tillsammans med goda vänner ser vi den australiensiska vinproducenten Lindeman's visa sig från sin femte sida. Smart! Sponsrat inlägg.

2 kommentarer: