måndag 19 oktober 2015

Parmiddagar - sponsrad video

Jag har aldrig förstått syftet med parmiddagar. Varför har man det egentligen? En middag bara för par? Är det så att bara för att man lever i en parrelation så kan man bara umgås med andra par? Knasigt. 

Men ibland kan vi inte undvika det. Vi har väl alla utsatts för "besiktning" av vännerna till den nya kärleken man just träffat. Kommer jag att bli accepterad? Kommer de att gilla mig? I själva verket finns det ingen anledning till oro, det är att bara vara sig själv. Räcker inte det är det ju inte av nöden tvunget att ha samma umgänge som sin partner. Men visst underlättar det om alla kommer överens och har trevligt tillsammans. Förmodligen går det bra i de flesta fall, det vore märkligt om den man har blivit kär i har otrevliga vänner. Alltså jag menar som med Magnus exempelvis - jag föll för hans humor, charm och värderingar + att han är världens snällaste (fast det får man inte säga högt, det är tydligen inte sexigt med snälla män) - hur kan en sådan person rimligtvis ha trista och hemska kompisar?

Här nedanför får vi se Martina Haag och Mogge Sseruwagi gaffla vidare. De utreder på ett finurligt sätt eventuella nojor och pinsamma situationer som kan uppstå vid parmiddagar.


Om vi vill ha en bekväm och lättsam stund tillsammans bör vi förslagsvis undvika ämnen som politik, religion, pengar och helst inte flirta med någon som redan är i en relation. Ännu värre är förstås när man själv är i en. Jag inbillar mig att det kan bli väldigt konstig stämning där. Att dricka tills man somnar är kanske inte heller helt optimalt. Men vill man ha drama, höga röster som pratar i mun på varandra och väcka gästernas inneboende besserwissrar som längtar ut är ovannämnda ämnen ett ypperligt val.

Precis som Martina och Mogge avslutningsvis säger, tar man bort ordet par till förmån för bara middag känns allt genast mycket lättare. Råkar man bjuda personer som är ett par så fine, men det finns ingen anledning att utesluta singlar. Man bjuder ett gäng vänner på middag för trevlig samvaro helt enkelt! Relationsstatus är helt ointressant i sammanhanget.


Sponsrat inlägg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar