torsdag 19 november 2015

Multitasking - sponsrad video

Jag är högerhänt. Min sambo är vänsterhänt. Min katt är vänstertassad. Hon använder nästan uteslutande sin vänstertass när hon ska undersöka saker och dricka. Ja, hon är en sådan som inte vill stoppa ner hela ansiktet i vattenskålen utan doppar försiktigt sin vänstertass i vattnet för att sedan slicka sig otörstig från den. Fisförnämnt värre.

Sedan har vi de som är ambidextra. Alltså personer som använder sin vänsterhand lika bra som sin högra. Ingen hjärnhalva dominerar över den andra så att säga. Till den ambidextra skaran hör ofta trumslagare.

Om man vill ägna sig åt multitasking är det toppen att vara bådhänt. Och har man bråttom är multitasking att föredra. Det sägs att tid är pengar. Men jag vet inte, i sådana fall hade jag varit mångmiljonär vid det här laget.

Efter att ha sett ÖoB presentera Kickens spartips inser jag nu att det är en tuff trumslagare med välfriserade lockar och glimten i ögat man ska ha här hemma för att få saker och ting gjorda. (Sorry, Magnus.)

Vårt närmaste ÖoB ligger i Eslöv och de är vår främsta hovleverantör av värmeljus. Jag är en värmeljusjunkie och då märker vi verkligen att priset är skillnaden. Vi skulle gå i konkurs om vi skulle köpa värmeljus någon annanstans eftersom det går åt många här hemma under den här tiden på året. Det är det bästa med mörkrets årstid, att man får tända upp! Mysfaktorn känner inga gränser. Det är som att kliva in i en saga ur "Tusen och en natt" när man kommer hem till oss.


Mys med ljus från ÖoB.

Sponsrat inlägg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar