måndag 16 november 2015

Nya krafter - sponsrad video

Det viktigaste vi har är miljön. Vi har i åratal varit duktiga på att förstöra den. Konsekvenserna av vårt kortsiktiga och dumdristiga agerande får vi leva med idag. Moder Jord är inte glad, men hon har inte gett upp hoppet om människan. Hon vet att vi gör det vi kan för att reparera skadorna och att vi inte bara tänker hållbart - utan agerar hållbart. Något som E.ON tagit fasta på.

Nå, så hur kan vi agera hållbart? Ett sätt är att välja energi från förnybara källor. Jaha, men vilka är det då, kanske någon av er undrar. Låt mig förklara - förnybar energi är precis som det låter. En energikälla som hela tiden förnyar sig, det vill säga den kommer inte att ta slut. Sol, vind* och vatten, ni vet. 

Okej, nu tänker ni att solen visst kommer att ta slut, att den kommer att slockna en dag. Visst, ni har rätt men det kommer inte hända än på ett bra tag och anses därför inte vara relevant för oss. När solen tar slut, tar allt slut. Då lär vi inte behöva bekymra oss om förnybara energier.

Men hörni, det här med fotbollen. Noterade ni vad han i filmsnutten kunde visa med den? Tänk så svindlande lite det behövs för att driva hela planeten! Vi har solen helt gratis, varför tar vi inte bättre tillvara på hennes energi? Åter igen bevisar det att människosläktet inte är den mest klyftiga på planeten men det är ett helt annat inlägg...

Efter att ha läst på E.ONs hemsida känner jag mig mycket nöjd med att vårt hushåll redan är kund hos dem.

*När jag korrekturläste mitt inlägg upptäckte jag att jag hade skrivit vin i stället för vind. En freudiansk felskrivning?

Sponsrat inlägg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar