måndag 14 december 2015

Återvinning - sponsrad video

I morse när jag gick ut för att gå längs strandpromenaden tog jag först vägen förbi återvinningsstationen som finns alldeles i närheten av lägenheten. Jag gjorde mig av med glas- och plastflaskor. Precis som hemma i Sverige fanns det olika behållare för papper, plast, glas och metall. Att återvinna är bra ur alla aspekter, inte minst för miljöns skull.

Någon annan som lagom till jul kommit in i recyclingstänket är ÖoB. I sin senaste kampanj med spartips har de återvunnit ingen mindre än deras förre och så populära ansikte, Tobias Persson. 

Likt Arne Weise sitter han bekvämt i julfåtöljen med ett tänt ljus och en julgran bakom sig. Scriptan har har även ställt fram en skål med nejlikeprydda apelsiner för att vi än mer ska känna atmosfären av jul. Men istället för att presentera Kalle Anka och hans vänner får vi istället följa med på en kavalkad av riktigt billiga skämt. Det är således inte bara Persson som de återanvänt utan även de simpla vitsarna. Vi skulle kunna säga att ÖoB sparat in på humorn genom åren. Här talar vi om besparing och återbruk - två flugor i en smäll. Lättköpt.

Är ni redo? Ni får hålla i er, det går i en rasande fart. Det här är inget för er som lider av överkänslighet mot simpel humor. Bitvis på gränsen till buskis. Lågvattenmärket tangeras ständigt. Min favorit är nog Tobias version av författaren Björn Ranelid. Ranelid är tacksam att driva med. (Förlåt, Björn.)

Säga vad man säga vill om de enkla lustigheterna men Tobias Persson är jäkligt flink i käften. Sponsrat inlägg.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar