onsdag 2 december 2015

Nedräkning

Nu är det många som räknar dagarna. 

Tjugo dagar till vintersolståndet. Tjugotvå dagar till Julafton. Tjugonio dagar till Nyårsafton. 

Själv har jag en egen nedräkning. Två dagar kvar. Två dagar kvar till en utflykt jag hoppas ni vill följa med mig på. Ja, det beror på - kanske ni säger nu. Well, jag har inte för avsikt att röja vad det är frågan om. Men häng med ändå vetja, kanske finner ni lika mycket nöje som jag kommer att göra!

Idag har dimman tidvis legat tät över byn. En mistlur hade behövts i var mans hand. Oroande dålig sikt på vägarna.

Tidigare under dagen var Magnus och jag inne i Eslöv för att handla lite nödvändigheter. Jag hade även planerat att uträtta en hel del ärenden jag har på min lista att göra senast fredag, men Eslöv hade inte mycket att komma med. Som jag vid det här laget borde ha lärt mig, men hoppet är det sista som överger människan. Och grodan. Nåväl, om Skånetrafiken och Gud vill tar jag tur ner till Malmö i morgon. Jag behöver verkligen bocka av det sista på listan. Nedräkning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar