onsdag 2 december 2015

Vilket kräk

Tidigt i morse hörde sambon och jag hur Doris kräktes någonstans i lägenheten. Någon timme senare hasade jag mig upp ur sängen och tog en varm dusch. Med handduken virad runt min kropp och vatten droppandes från mitt hår påbörjade jag processen med att brygga mig en kopp livgivande kaffe. Under tiden hörde jag ljud från sovrummet som avslöjade att sambon sakta kom till liv.

Magnus, yrvaket: "Jag tror att Doris har kräkts."
Jag; "Mmm."
Magnus: "Har du hittat det?"
Jag: "Näe, jag har väl trampat i det som jag gjorde sist..."

Cirka en stund senare.

Magnus, nu mycket piggare: "Jag har hittat kräkset!"
Jag: "Var det en hårboll?"
Magnus: "Svårt att säga."

När vi kommit hem efter att ha varit en sväng in till Eslöv och handlat.

Jag, pekar mot hallmattan: "Här, hon har kräkts här med!"
Magnus: "Nej nej, det var där hon kräktes."
Jag, med ögonbrynen uppe vid hårfästet: "Menar du att du lokaliserade kräkset men aldrig tog bort det?!"
Magnus, som om det vore den självklaraste sak i världen: "Ja."


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar