onsdag 3 februari 2016

Att göra kloka beslut - sponsrad video

Julhelgerna är sedan några veckor tillbaka över. Men vintern består. Kyla och mörker vart än näsan pekar. Jag har lyckligtvis spenderat de två senaste månaderna i sydliga nejder där vintern inte är lika brutal som här uppe i Norden så jag har kunnat tanka ner en hel del d-vitamin och på kuppen fått min beskärda del av ljusterapi. Men jag är ändå redan trött på den svenska vintern. Det är mulet, kulet och blåser så pass hårt att jag är rädd att taket ska lyfta. Det sistnämnda är jag dock van vid då jag bor i Skåne. Jag vågar sätta min sista slant på att det är Sveriges mest blåsiga landskap.

Nåväl, vad kan vi göra för att ljusa upp de många nyanser av grått som råder? Jag gör som jag brukar, tänder överdrivet många värmeljus i kulörta lyktor. Andra längtar efter en jacuzzi att pigga upp sig med, medan vissa trånar efter en husbil för att kunna åka till... Rättvik.Hade jag haft en husbil hade jag gjort som fransmännen, nämligen åkt åt andra hållet. Närmare bestämt till Algarvekusten där jag för några dagar sedan återvände från. Nu undrar ni givetvis vilka fransmän jag pratar om. Jo, ni förstår, där nere fanns en herrans massa husbilar. Överallt. Och just där jag bodde var de flesta husbilar försedda med franska registreringsskyltar. Fransoser, som karikatyrer på sig själva gick med en baguette under armen efter deras dagliga besök hos bagaren.

Hur som helst, jag hade nog föredragit en jacuzzi måste jag erkänna. Om jag hade haft någonstans att ställa den. Ikano Bank kommer således inte att få en ansökan från mig. Men för er alla andra som drömmer om ett hett bubbelbad vid garageinfarten inför grannars beskådan, erbjuder nu Ikano Bank ett provlån. Liksom för att hjälpa er att komma underfund med om ni gjort ett klokt beslut eller inte. Som de själva uttrycker det: "Provlåna något fint innan du väljer att låna till något fint". 

Om hela familjen är överens om samma sak är det förstås att föredra...Sponsrat inlägg.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar