fredag 26 februari 2016

Begriplig försäkring - sponsrad video

Förstår ni er på försäkringar? Finns det något att förstå? Jag har själv sällan funderat över dem. Förvisso gjorde jag det för inte alltför länge sedan. Det var i samband med min resa ner till Portugal den femte december förra året. Efter att undersökt om det ingick en reseförsäkring i hemförsäkringen kom jag fram till att det visst gjorde det men att jag var tvungen att göra ett tillägg. Detta på grund av att jag skulle vara på resande fot i över fyrtiofem dagar.

Jag lärde mig att reseförsäkringen tog hänsyn till vilka länder jag skulle vistas i och förstod det som att det kostar olika beroende på var i världen man befinner sig. För min del var det tal om tio dagar extra som jag skulle betala och jag vill minnas att jag tyckte att det inte var helt billigt. 

I mitt liv har jag varit lyckligt lottad vad gäller skador och sjukdomar, det vill säga jag har varit fri från dem. Men jag kunde ge mig fan på att nåt sattyg skulle hända om jag inte tog tilläggsförsäkringen. Det är som fenomenet med paraplyet ni vet. Om du tar med dig det ut skiner solen, lämnar du det hemma öser regnet ner. Det är väl han den där Murphy som har ett finger med i spelet. Så jag hostade upp slantarna och höll god min medan min börs ekade av tomhet.

Vänta förresten, det är väl fel. Krävs det inte något för att återkasta ljud? Är det gapande tomt finns ju ingenting. Eller blir det än mer tomt? Ja, så måste det vara. När det ekar av tomhet är det ingenting upphöjt till två. Total avsaknad av något. Visst? 

Förlåt, nu snurrade tankarna runt igen. Vi är ju här för att tala om försäkringar inte granska genljudens värld. 

Idag fick jag lära mig ytterligare en sak om försäkringar, nämligen att Ica Banken har diverse diton. Med fast pris. Kolla här:

Vad föredrar ni? Fast eller rörlig? Jag väljer ost- och charkbrickan hon hade i knät.


Sponsrat inlägg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar