söndag 14 februari 2016

Hulken och plutmunnen

Under tiden jag var i Portugal hann nya grannar flytta in i Nisses gamla lägenhet, det vill säga, den under vår. Paret har ett väldigt udda sätt att gå på. Eller förresten, jag vågar inte ens påstå att de de facto går, det låter närmast som om de tar sig fram genom att hjula, slå kullerbyttor och utföra diverse saltomortaler. Det är mycket möjligt att paret jobbar på cirkus. Hur som helst är de skickliga. Jag har varit i den lägenheten och det finns inte överdrivet många kvadratmeter att leka på. Inte nog med detta, jag har en känsla av att de möblerar om varje kväll. Eller om det möjligtvis ligger till på det viset att de spelar bowling där nere. 

Stackarna har dessutom överhängande problem med sina dörrar då de känner sig nödgade att slå igen dem med maximal kraft. Jag är uppriktigt rädd för att våra fönster samt trappan som leder upp från tamburen till lägenheten inte håller måttet då de darrar till i rena förskräckelsen varje gång grannarna ska ut eller in genom allsköns dörrar. För att inte tala om vårt glas och porslin i köksskåpen. Det klirrar till ordentligt därifrån vid varje skalv från undervåningen.

Men de kanske väger fyrahundra kilo var och att det är därför det låter som det gör när de förflyttar sig, kanske ni nu frågar er själva. Och mig. Låt mig då svara att jag har ännu inte träffat dem men sett paret som hastigast genom köksfönstret. Jag skulle förmodligen kunna äta dem till frukost, så nej, de lider inte av någon akut övervikt. När jag väl möter dem skulle det göra mig föga förvånad om de var gröna. Ja, som Hulken ni vet. Starka till tusen! Eller så är de i själva verkat björnar som lever på dunderhonung. Oavsett, konsten att smyga behärskar de inte.

Men hörni, på tal om något helt annat. Det här med plutmunnen, är inte det väldigt 2010? Ständigt ser jag tjejer (i de allra flesta fall, men även killar) som tar självisar med anknäbb. Fortfarande? Varför? Varfööör? Finns det någon som tycker att det är fint? Jag ser hur vackra dessa plutmunnsutövare egentligen är och tycker att det är så synd att de förstör allt med något så urbota fånigt som ett ankfejs. Våga släppa näbben!Helt naturligt. Och framförallt snyggt. Sexigt.
Ser inte alls ut som en idiot.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar