söndag 6 mars 2016

Beigeblekt

Alltså jag måste säga att årets upplaga av Melodifestivalen är en axelryckning. Inget unikt. Inget nytt. Lite sådär jaha?

Ni som är anti-mello undrar säkert varför jag över huvud taget tittar på "skiten". För att jag är road av det. Jag gillar mello. Samtidigt som den ibland tråkar ut mig. Som exempelvis i år. Fast i och för sig har mellanakterna varit underhållande tycker jag. Programledarna har gjort ett bra jobb.

Många har ett hatkärleksförhållande till Melodifestivalen. Det har inte jag, så pass engagerad är jag inte. Men jag ska erkänna att halva nöjet är att förfasas av de illasittande kreationerna och den falska sången som ibland slår mot oss genom teverutan. När rösträkningen är igång sitter man och hoppas på att "rätt" bidrag går vidare till final medan de som borde ägnat sig åt något annat än sång och musik får åka hem när efterfesten är slut.

Klicka in er här och läs vidare om min konspirationsteori som jag dryftat på 24Malmö.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar