onsdag 2 mars 2016

Kulturell onsdag

Alltså jag vet inte hur ni har haft det vädermässigt idag men här nere har det svävat ett kompakt lock av grå disktrasa. Det fanns bara två saker att göra - somna om eller pigga upp sig med lite konst. Det blev det senare. Jag en kompis begav oss till Moderna Museet i Malmö. Första gången för oss båda. 

Efter årsskiftet är det fritt inträde på landets statliga museer, däribland Moderna Museet i Stockholm och Malmö. Mycket trevligt tycker jag. Jag minns förra omgången då det var fri entré på museerna, jag var en mycket flitig besökare av konst och kultur.

Jag har skrivit om dagens upplevelser på 24Malmo.se, klicka gärna in här och läs mer. Jag kan lova er avsaknad av lortgris, en påtaglig närvaro av get och en stenhård chokladboll.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar