fredag 8 april 2016

Kråkfågelbeteendevetare sökes

Växlingar i årstider, tågförseningar och att toapappret är slut just när man satt sig till rätta är några få av alla de saker som sker i livet. Det är inga konstigheter och är egentligen ingenting som är värt att notera. Även om de i sig kan vara en smula intressanta om vi tänker efter. Och har någorlunda fantasi. Samt inte har något annat för oss.

Någonting som jag finner väldigt besynnerligt och intressant är kråkfåglars beteende. Varför de har sina synkroniserade flygningar är något jag skulle vilja ha svar på. Jag har även ställt frågan på 24Malmö. Klicka gärna in er dit för att ta del av mina iakttagelser och funderingar.

Och hörni, jag vill ha ett svar. Tack på förhand.Foto: Magnus Bengtsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar