tisdag 10 maj 2016

Backstage - sponsrad video

Så var det dags igen. Den stora musikfesten. Låttävlingen. Jamen ni vet, Eurovision Song Contest. Eventet som vissa älskar och andra hatar. Somliga älskar att hata det. Det finns till och med några som inte har några känslor alls för Eurovision. Min mamma exemplevis. Fast jag tror att hon skulle titta om det bara var fem länder som tävlade. Om programmet inte var längre än femtio minuter. 

I kväll är det den första semifinalen, på torsdag följer den andra och slutligen på lördag exploderar "la grande finale". Skådeplats är Globen i Stockholm. För övrigt mina gamla hemtrakter när jag fortfarande bodde i den vackra huvudstaden.

Sedan Måns Zelmerlöw och streckgubben vann med låten "Heroes" i Wien förra året har det jobbats hårt med årets upplaga av Eurovision. Jag förmodar att det ligger en hel del svett, huvudvärk och möjligtvis lite blodvite bakom det påkostade evenemanget. Skulle inte ni vilja gå backstage och kolla lite? Det skulle jag. Här skrapar journalisten och stylisten Frida Zetterström lite på ytan genom att fråga ut förra årets vinnare tillika årets ena programledare.

Sist Sverige var värd för ESC var 2013 med Petra Mede i spetsen som gjorde ett fantastiskt jobb tycker jag. När jag hörde att hon skulle leda Eurovision den gången suckade jag och var inte alls nöjd med valet då jag ofta fann henne så överdriven och blev alltid utmattad efter att jag sett henne i rutan. Men när jag såg Petra på scenen i Malmö Arena kunde jag bara utbrista ett stort WOW. Proffs ut i fingerspetsarna. Trygg och säker. Respekt. 

Nu är hon till min glädje tillbaka och denna gång har hon Måns vid sina sida. Det blir säkert bra. Han är en charmig ung man, ögonen gör inte direkt ont av att se på honom. Men min absoluta favorit i dessa sammanhang är Sarah Dawn Finers karaktär Lynda Woodruff. Jag älskar Lynda Woodruff! Jag vill att hon ska bli min bästa kompis. 


Sponsrat inlägg.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar