lördag 14 maj 2016

Kommer vi att vara sorry i morgon?

Kommer rätt låt vinna ikväll? Jag hoppas det. Vore oerhört tråkigt om exempelvis Georgien vann. Har ni inte hört bidraget? Well, det låter väldigt... jobbigt. Milt uttryckt.

Ni vet väl vad jag pratar om? Årets stora sångtävling - Eurovision Song Contest!

Jag har ägnat en liten stund åt att lyssna på låtarna som gick vidare till den stora finalen som sänds ikväll. De flesta tycker jag är rätt så slätstrukna. Vissa är direkt frånstötande. Medan andra är lika underbara som en bal på slottet.

Är ni nyfikna på vilka jag menar uppmanar jag er att läsa vidare här. Är ni inte alls undrande tycker jag ändå att ni ska klicka in er på 24Malmö för att ta del av vad jag skrivit. Ni vet att ni vill. Se så, in med er! Det tar bara någon minut att ögna igenom.

Dagen till ära har jag lackerat mina naglar i glitter. Det ser ut som om jag har en liten discokula på vardera finger. Det är väl passande för en kvinna i min ålder?Inga kommentarer:

Skicka en kommentar