torsdag 12 maj 2016

Nyanser

Jag älskar att läsa böcker. Och lyssna på dem. För då kan jag göra tråkiga saker som med ens blir mindre trista tack vare underhållningen som strömmar in i öronen. 

Visst, jag älskar min sambo. Min katt. Hyser innerliga och varma känslor för mina vänner. Min familj. Men Storytel är i en liga för sig. Jag avgudar Storytel. Världens bästa grej! I alla fall om man gillar litteratur.

Den senaste veckan har jag lyssnat på en trilogi. Som jag önskar kunde ta slut någon gång. Eller aldrig börjat läsa. Jag har sällan blivit så uttråkad. Således har mina tråkiga saker fortsatt vara enahanda och hopplöst ledsamma.

Undrar ni vilka böcker jag menar och varför jag insisterar på att läsa klart föreslår jag att ni läser vidare på 24Malmö.

Ledtråd: blogginläggets titel.
2 kommentarer:

  1. Jag sluta efter halva första, jag kände jag ville inte slösa min tid, jag förstår inte hypen kring dem

    SvaraRadera
    Svar
    1. Du har inte missat något. Det händer ingenting. Förutom det uppenbara. Hypen är obegriplig.

      Radera